Web Analytics

KLANT ERVARINGEN

Beginnersles

5,0 rating
9 maart 2020

Toen Tamara (waarbij ik al yogalessen volgde) vertelde dat ze ging starten met een beginnersgroep buitentraining, was ik voorzichtig enthousiast. Zou ik dan toch eens met een goed gevoel kunnen gaan sporten? Lichamelijke klachten en daardoor ook slechte conditie hielden mij tot nu toe tegen omdat er altijd de angst was niet mee te kunnen komen in een groep en daardoor gedemotiveerd te raken. Ik heb me ingeschreven en nu 2 maanden verder ben ik superenthousiast en voel ik me stukken beter. Tamara geeft je het vertrouwen in je lichaam terug, motiveert, corrigeert, complimenteert en laat je dingen doen waarvan je niet dacht dat je deze zou kunnen. Er zit een opbouw in de lessen en variatie in de oefeningen waarbij ieder op zijn eigen niveau mee kan trainen.
De groep voelt fijn en veilig en stimuleert elkaar.
Voor iedereen die wel wil gaan sporten, maar niet durft: meld je aan, je krijgt zeker geen spijt!

Miek

Beginnersles

5,0 rating
7 maart 2020

Met de beginnersgroep voel ik meer ruimte om m’n grenzen te bewaken en te delen, waardoor ik met meer vertrouwen sport.
Het is een fijn om met mensen te sporten waarbij ieder z’n eigen battle heeft en daardoor enorm gemotiveerd is. Tamara weet je op de goede manier te motiveren en de les is afwisselend, de tijd vliegt echt om.

Jessa

beginnersles

5,0 rating
7 maart 2020

Ik heb meer actieve energie gekregen, en voel me algemeen vrolijker sinds ik ben begonnen. En hoewel ik geen dieet volg, ben ik automatisch bewuster gaan eten waardoor ik nu toch langzaam begin af te vallen. En dat is dan een zeer welkome winst.
Je kunt op je eigen niveau meedoen terwijl je op een leuke manier wordt uitgedaagd om de lat voor jezelf (daar waar mogelijk) hoger te leggen. En het plezier met elkaar werkt aanstekelijk. Je kijkt al tijdens de training uit naar de volgende. Tamara weet haar enthousiasme dus heel goed over te brengen. Dat maakt het sporten serieus leuk.

Do

beginnersles

5,0 rating
7 maart 2020

De les geeft me een energiek gevoel, ook de dagen erna. En voel me ook goed over mezelf. Gewoon lekker in mijn vel.
De training is hartstikke leuk, de groep is leuk en je voelt je aangespoord. En de trainster is super enthousiast en let op je dat je t kan bijbenen op je eigen tempo. 😁

Wil

beginnersles

5,0 rating
7 maart 2020

Ik heb bereikt dat ik er weer in geloof dat ik best kan sporten, ik doe nu oefeningen mee waarvan ik nooit verwacht had dat ik die kon. Ook geeft het enorm veel voldoening zo bezig te zijn.
En het is heel fijn dat de oefeningen rustig opgebouwd worden naar steeds wat zwaarder.
Ik train helemaal binnen mijn eigen mogelijkheden.
Ik vind het leuk dat het afwisselende oefeningen zijn . Superfijn begeleidt door Tamara, die heel duidelijk is in haar uitleg en ons heel goed motiveert en enthousiasmeert.
De groep is heel erg gezellig, niveau verschil is er natuurlijk wel maar dat vangt Tamara prima af door tussendoor extra oefeningen voor wie dat wil.
Het is erg gezellig om zo met elkaar te sporten.

Yvonne

ERVARING DELEN

Klant ervaring

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 39 ervaringen)
Uitstekend95%
Zeer goed5%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%

 

Volg Today Training op Facebook!

Contact

Neem hieronder contact op en/of meld je aan voor een gratis eerste proefles voor de groeptraining of yoga!

Heb je al een proefles gehad klik dan op Mijn TodayTraining om je aan te melden als lid en een digitale strippenkaart te kopen!

Dirk Swarteveldplein 10 3053 KN Rotterdam
 0616786521info@todaytraining.nl

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 39 ervaringen)
Uitstekend95%
Zeer goed5%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%

Pin It on Pinterest

Vind je Today Training leuk?

Deel het dan met je vrienden