Web Analytics

KLANT ERVARINGEN

Beginnersles

Rated 5 out of 5
13 oktober 2020

Heerlijk buiten sporten. Ik ben begonnen bij de beginnersles en sport nu 2 keer in de week bij de gevorderde les. Het is leuk, gezellig en Tamara geeft goede aanwijzingen. Kortom, een aanrader!

Ineke

Beginnersles

Rated 5 out of 5
26 augustus 2020

Een aantal weken geleden ben ik gestart met de beginnersles. Dit is heel goed bevallen door de enthousiaste en kundige begeleiding van Tamara. Inmiddels ben ik doorgestroomd naar de groepsles van 1 uur en daarnaast de korte intensieve training.
Het is heerlijk om buiten te sporten en de lessen zijn afwisselend en gezellig!

Hannie

Beginnersles

Rated 5 out of 5
9 maart 2020

Toen Tamara (waarbij ik al yogalessen volgde) vertelde dat ze ging starten met een beginnersgroep buitentraining, was ik voorzichtig enthousiast. Zou ik dan toch eens met een goed gevoel kunnen gaan sporten? Lichamelijke klachten en daardoor ook slechte conditie hielden mij tot nu toe tegen omdat er altijd de angst was niet mee te kunnen komen in een groep en daardoor gedemotiveerd te raken. Ik heb me ingeschreven en nu 2 maanden verder ben ik superenthousiast en voel ik me stukken beter. Tamara geeft je het vertrouwen in je lichaam terug, motiveert, corrigeert, complimenteert en laat je dingen doen waarvan je niet dacht dat je deze zou kunnen. Er zit een opbouw in de lessen en variatie in de oefeningen waarbij ieder op zijn eigen niveau mee kan trainen.
De groep voelt fijn en veilig en stimuleert elkaar.
Voor iedereen die wel wil gaan sporten, maar niet durft: meld je aan, je krijgt zeker geen spijt!

Miek

Beginnersles

Rated 5 out of 5
7 maart 2020

Met de beginnersgroep voel ik meer ruimte om m’n grenzen te bewaken en te delen, waardoor ik met meer vertrouwen sport.
Het is een fijn om met mensen te sporten waarbij ieder z’n eigen battle heeft en daardoor enorm gemotiveerd is. Tamara weet je op de goede manier te motiveren en de les is afwisselend, de tijd vliegt echt om.

Jessa

beginnersles

Rated 5 out of 5
7 maart 2020

Ik heb meer actieve energie gekregen, en voel me algemeen vrolijker sinds ik ben begonnen. En hoewel ik geen dieet volg, ben ik automatisch bewuster gaan eten waardoor ik nu toch langzaam begin af te vallen. En dat is dan een zeer welkome winst.
Je kunt op je eigen niveau meedoen terwijl je op een leuke manier wordt uitgedaagd om de lat voor jezelf (daar waar mogelijk) hoger te leggen. En het plezier met elkaar werkt aanstekelijk. Je kijkt al tijdens de training uit naar de volgende. Tamara weet haar enthousiasme dus heel goed over te brengen. Dat maakt het sporten serieus leuk.

Do

ERVARING DELEN

Klant ervaring

5
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 41 ervaringen)
Uitstekend95%
Zeer goed5%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%

 

Volg Today Training op Facebook!

Contact

Neem hieronder contact op en/of meld je aan voor een gratis eerste proefles voor de groeptraining of yoga!

Heb je al een proefles gehad klik dan op Mijn TodayTraining om je aan te melden als lid en een digitale strippenkaart te kopen!

5
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 41 ervaringen)
Uitstekend95%
Zeer goed5%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%

Pin It on Pinterest

Vind je Today Training leuk?

Deel het dan met je vrienden