Web Analytics

KLANT ERVARINGEN

Gewichtsconsulent

5,0 rating
11 december 2019

Betrokken en positief, dat zijn de twee woorden die meteen bij me op komen als ik terugkijk op drie maanden begeleiding van Tamara.
Afvallen is voor mij iets wat al jaren bij mijn leven hoort. De laatste kilo’s op weg naar een gezond bmi wilden niet meer goed lukken. Maar samen met Tamara zijn deze kilo’s er ook af. En ze blijven er ook af.
Het lukt Tamara goed om aan te sluiten wat je nodig hebt en om het overzichtelijk te maken. De eerste keer dat ik er was hoorde ik mezelf zeggen dat 80% van het goed lukken van afvallen eigenlijk relaxtheid en ontspannen in het leven staan is. De rest is gezond eten en bewegen. Dat maakte voor mij gelijk duidelijk wat de focus voor de komende maanden moest zijn. En het preventieplan dat je maakt voor het niet opnieuw aankomen moest, in haar woorden, vooral simpel zijn. En ook dat zorgt ervoor dat het in mijn eigen hoofd helder blijft.
Het was goed om samen dit traject te kunnen doen op een manier die past bij mij. Tamara gaat de lastige vragen niet uit de weg maar wordt daarbij niet drammerig. Haar enthousiasme en haar trots op mijn proces waren ook fijn!

J.

Gewichtsconsulent

4,0 rating
17 juli 2019

Een jaar of tien geleden besloot ik samen met de huisarts dat ik iets aan mijn toegenomen gewicht ging doen, er moesten eindelijk eens een paar pondjes af. Een diëtiste gaf me voedingsadviezen en zette me elke maand op de weegschaal. Het resultaat was geweldig. Ik begon met een ondraaglijk gewicht van 116 kilo en eindigde op 96 in een periode van vier maanden.
Toen begon het zogenaamde jo-jo proces. Met een beroep waarvoor ik nogal eens op reis ben en, gestimuleerd door eveneens bourgondisch ingestelde vrienden en collega’s, graag onbekende restaurants bezoek, sterkte ik door de jaren heen weer aan naar een gewicht van rond de 105 kilo.
Toen ik, na diverse hardloop blessures en periodieke rugklachten, ook vond dat er maar weer eens iets af moest, liep ik gewichtsconsulent Tamara tegen het lijf. Hoe ze het voor elkaar gekregen heeft om me zo op de rails te krijgen dat ik inmiddels weer acht kilo lichter ben, is haar geheim. In ieder geval heb ik onder andere mijn inname van calorieën leren tellen, voor velen een open boekje, voor mij een ontdekking. Troostte ik me nogal eens met het idee dat een koekje, reepje, snackje tussendoor goed was voor de stress, het inzicht wat dit aan extra en onnodige calorie-inname tot gevolg heeft, hielp me uit de droom. Want hoe zwaarder, hoe eerder moe, daardoor snel geïrriteerd, etc.
Ik ben inmiddels bijna op mijn streefgewicht en hoop dat te blijven. Daarna wordt het pas echt spannend. Ik wil namelijk erg graag op gezond gewicht blijven, omdat ik me hier een stuk beter bij voel. Samen met Tamara heb ik een plan gemaakt voor de toekomst om op gewicht te blijven. Voor over een paar maanden hebben we een nazorg afspraak gemaakt, zodat we samen mijn proces en resultaat blijven bewaken. Daarna heb ik hopelijk zelf voldoende vertrouwen en inzicht om op gewicht te blijven.
Bij twijfel zal ik zeker weer even op zolder op de thee gaan bij Tamara.

Dick

Gewichtsconsulent en Personal Training

5,0 rating
3 juli 2019

Ik nam mijn besluit: het roer gaat om. Minder alcohol, gezonder eten, meer bewegen. Ja ja, tuurlijk jongen, ik hoor het jullie bijna zeggen. Ik kwam echter in contact met Tamara, personal trainer en gewichtsconsulent. Na de eerste kennismaking, sloot ik ons gesprek af met : ‘weet waar je aan begint Tamara, man, middelbare leeftijd, geen conditie, en een BMI van boven de 40, daar is geen eer aan te behalen’. Tamara, believe it or not, zag dat anders. Nu, iets meer dan een jaar verder, heb ik een gezond BMI van 25 en beweeg ik met regelmaat waardoor ik me een stuk fitter voel. Ik moet toegeven, Tamara heeft gelijk gekregen. Dus een meer dan welgemeend super dankjewel naar Tamara voor een onnavolgbare inzet en begeleiding, ik was zonder haar nooit zover gekomen.

Ben

Yin Yoga

5,0 rating
3 juli 2019

Tijdens mijn burn-out ben ik yin yoga gaan doen en ben zo blij dat ik het ontdekt heb! Ik ga de les altijd weer ontspannen uit en het helpt me in het dagelijks leven om op m’n ademhaling en tempo te letten. Yin yoga is juist heel rustig en zo welkom tijdens mijn burn-out en het herstel daarvan. Ik kan het iedereen aanraden!

Linda

Gewichtsconsulent

5,0 rating
12 juni 2019

Vanaf december 2018 word ik door Tamara begeleid bij mijn voeding(spatroon). Hiervoor had ik een periode vrij strak ge-dieet, waarin ik allerlei dagelijks benodigde voedingsmiddelen liet staan omdat ik het idee had daar nog dikker van te worden. Sinds ik bij Tamara onder begeleiding ben, heeft ze actief met mij gekeken naar mijn voedingspatroon om deze meer in balans te krijgen en gezonder te maken.
Tamara gaf me tips m.b.t. structuur, maar ook inhoudelijke aanbevelingen over voeding.
In overleg maakten we afspraken en zijn haalbare doelen gesteld.
Tamara is altijd erg enthousiast en gepassioneerd in haar werk, is eerlijk, zeer betrokken, en dat werkte voor mij motiverend.
Wanneer er momenten waren dat ik mij niet helemaal aan de afspraken hield en mijn eetpatroon weer meer uit balans dreigde te raken, zocht Tamara samen met mij naar mogelijke oorzaken hiervan en oplossingen hiervoor. Altijd gericht op wat voor mij in de praktijk werkbaar zou zijn, een hele persoonlijke aanpak.
En met succes, want gestaag viel ik af, maar nu op een gezonde en verantwoorde manier onder begeleiding van Tamara
Door de begeleiding van Tamara ben ik me er van bewust geworden dat regelmaat en structuur belangrijk is in mijn voedingspatroon.
Ook heb ik geleerd dat ik toch kan afvallen, zonder dat ik allerlei voedingsmiddelen zoals brood aan me voorbij laat gaan.
Mijn eetpatroon is veel meer in balans, ik voel me gezonder, ik geniet van wat ik eet en toch zit er een dalende lijn in mijn gewicht. Ik heb nu een gezond BMI, zo fijn!
Ik ben nog steeds blij dat ik door Tamara mag worden begeleid en dit zou ik iedereen aanbevelen!

Tineke

ERVARING DELEN

Klant ervaring

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 31 ervaringen)
Uitstekend94%
Zeer goed6%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%

 

Volg Today Training op Facebook!

Contact

Neem hieronder contact op en/of meld je aan voor een gratis eerste proefles voor de groeptraining of yoga!

Heb je al een proefles gehad klik dan op Mijn TodayTraining om je aan te melden als lid en een digitale strippenkaart te kopen!

Dirk Swarteveldplein 10 3053 KN Rotterdam
 0616786521info@todaytraining.nl

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 31 ervaringen)
Uitstekend94%
Zeer goed6%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%

Pin It on Pinterest

Vind je Today Training leuk?

Deel het dan met je vrienden