Web Analytics

KLANT ERVARINGEN

Beginner korte training

5,0 rating
29 februari 2020

Misschien ben ik te snel met 5 sterren aangezien het vandaag de eerste les was waar ik aan mee heb gedaan maar ik vond het bewegen erg leuk met een leuke groep. En Tamara Dank je wel voor je enthousiasme dat werkt echt aanstekelijk. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen. Ik kwam blij en vol energie terug thuis.

Wil

Grouptraining

5,0 rating
29 februari 2020

Sinds twee maanden bij Tamara aan het sporten, en mijn conditie is al veel beter. Het is laagdrempelig, echt voor iedereen aan te raden!!
Ze geeft hele goede training met een fijne groep mensen en in de buitenlucht waar wacht je nog op meld je aan voor een gratis proefles!

Olga

Gewichtsconsulent, begeleid afvallen

5,0 rating
27 februari 2020

Dankzij de begeleiding van Tamara heb ik in de afgelopen drie maanden ervaren dat het kan: afvallen door minder te eten en toch geen honger te lijden. Dat zat namelijk oorspronkelijk in mijn idee met elkaar verbonden. Ik ben geen sporter. Ik zocht het echter ook niet perse in mijn eetpatroon. Maar daar zat nu juist wel de crux.
Ik voel mij nu lekker in mijn lijf. Doordat ik meer structuur en rust heb in mijn eten, heb ik geen last meer van het hongergevoel in de namiddag, zo fijn! Ik ben afgevallen, maar ben vooral blij dat het gewicht wat ik nu heb, fijn voelt.
Ook heb ik meer vertrouwen en inzicht gekregen in wat ik wel en beter niet kan eten om mij goed te voelen, en ook om op gewicht te blijven. Ik voel me daardoor een stuk zekerder en hoef me minder zorgen te maken of wat ik eet wel goed voor me is. We zouden dit allemaal al op school moeten leren!
Ik ben veel minder met ‘eten’, gewicht, afvallen, dik voelen, mijn lijf, etc., bezig en kan me meer richten op de buitenwereld zonder steeds aan mijn lijf te hoeven denken. Bedankt Tamara!

Wendy

Gewichtsconsulent

5,0 rating
11 december 2019

Betrokken en positief, dat zijn de twee woorden die meteen bij me op komen als ik terugkijk op drie maanden begeleiding van Tamara.
Afvallen is voor mij iets wat al jaren bij mijn leven hoort. De laatste kilo’s op weg naar een gezond bmi wilden niet meer goed lukken. Maar samen met Tamara zijn deze kilo’s er ook af. En ze blijven er ook af.
Het lukt Tamara goed om aan te sluiten wat je nodig hebt en om het overzichtelijk te maken. De eerste keer dat ik er was hoorde ik mezelf zeggen dat 80% van het goed lukken van afvallen eigenlijk relaxtheid en ontspannen in het leven staan is. De rest is gezond eten en bewegen. Dat maakte voor mij gelijk duidelijk wat de focus voor de komende maanden moest zijn. En het preventieplan dat je maakt voor het niet opnieuw aankomen moest, in haar woorden, vooral simpel zijn. En ook dat zorgt ervoor dat het in mijn eigen hoofd helder blijft.
Het was goed om samen dit traject te kunnen doen op een manier die past bij mij. Tamara gaat de lastige vragen niet uit de weg maar wordt daarbij niet drammerig. Haar enthousiasme en haar trots op mijn proces waren ook fijn!

J.

Gewichtsconsulent

4,0 rating
17 juli 2019

Een jaar of tien geleden besloot ik samen met de huisarts dat ik iets aan mijn toegenomen gewicht ging doen, er moesten eindelijk eens een paar pondjes af. Een diëtiste gaf me voedingsadviezen en zette me elke maand op de weegschaal. Het resultaat was geweldig. Ik begon met een ondraaglijk gewicht van 116 kilo en eindigde op 96 in een periode van vier maanden.
Toen begon het zogenaamde jo-jo proces. Met een beroep waarvoor ik nogal eens op reis ben en, gestimuleerd door eveneens bourgondisch ingestelde vrienden en collega’s, graag onbekende restaurants bezoek, sterkte ik door de jaren heen weer aan naar een gewicht van rond de 105 kilo.
Toen ik, na diverse hardloop blessures en periodieke rugklachten, ook vond dat er maar weer eens iets af moest, liep ik gewichtsconsulent Tamara tegen het lijf. Hoe ze het voor elkaar gekregen heeft om me zo op de rails te krijgen dat ik inmiddels weer acht kilo lichter ben, is haar geheim. In ieder geval heb ik onder andere mijn inname van calorieën leren tellen, voor velen een open boekje, voor mij een ontdekking. Troostte ik me nogal eens met het idee dat een koekje, reepje, snackje tussendoor goed was voor de stress, het inzicht wat dit aan extra en onnodige calorie-inname tot gevolg heeft, hielp me uit de droom. Want hoe zwaarder, hoe eerder moe, daardoor snel geïrriteerd, etc.
Ik ben inmiddels bijna op mijn streefgewicht en hoop dat te blijven. Daarna wordt het pas echt spannend. Ik wil namelijk erg graag op gezond gewicht blijven, omdat ik me hier een stuk beter bij voel. Samen met Tamara heb ik een plan gemaakt voor de toekomst om op gewicht te blijven. Voor over een paar maanden hebben we een nazorg afspraak gemaakt, zodat we samen mijn proces en resultaat blijven bewaken. Daarna heb ik hopelijk zelf voldoende vertrouwen en inzicht om op gewicht te blijven.
Bij twijfel zal ik zeker weer even op zolder op de thee gaan bij Tamara.

Dick

ERVARING DELEN

Klant ervaring

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 39 ervaringen)
Uitstekend95%
Zeer goed5%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%

 

Volg Today Training op Facebook!

Contact

Neem hieronder contact op en/of meld je aan voor een gratis eerste proefles voor de groeptraining of yoga!

Heb je al een proefles gehad klik dan op Mijn TodayTraining om je aan te melden als lid en een digitale strippenkaart te kopen!

Dirk Swarteveldplein 10 3053 KN Rotterdam
 0616786521info@todaytraining.nl

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 39 ervaringen)
Uitstekend95%
Zeer goed5%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%

Pin It on Pinterest

Vind je Today Training leuk?

Deel het dan met je vrienden