Web Analytics

KLANT ERVARINGEN

Yin Yoga

5,0 rating
21 juli 2018

Super fijn en intieme ruimte en les met goede begeleiding en waarbij de lerares je stimuleert om goed naar je lijf te luisteren.

Desiree

Yoga

5,0 rating
18 juli 2018

Dit was mijn eerste Yin Yoga les. Ik heb de les als heel prettig ervaren. De lerares is heel vriendelijk en rustig en legt goed uit.

Emma

Leuke training!

5,0 rating
15 juli 2018

Leuke training, ik was alleen, dus kreeg alle aandacht. Zag snel waar aan gewerkt moest worden en wist mij uit te dagen. Prettige persoonlijkheid.

Yvonne

Group training

5,0 rating
15 juli 2018

Tijdens een winteravond besloot ik om met mijn Braziliaanse vrouw mee te gaan naar een introductie les bij Today Training. Die les sloeg gelijk in als een bom! Inmiddels sport ik er drie jaar, twee keer per week. Wat is het fijn om buiten te sporten door alle seizoenen heen. De trainingen sluiten we altijd af met een voldaan gevoel en wij hebben geen last meer van de winterdip. Tamara zorgt voor de nodige variatie in het programma waardoor een les nooit saai is. Zij is niet je doorsnee bootcamp brul- instructeur maar meer een coach die je persoonlijke aandacht geeft, aansluit bij je niveau en je tegelijkertijd uitdaagt. Ik kan het iedereen aanraden!

Sander

Yin Yoga

5,0 rating
29 juni 2018

Na een iet wat chaotische ochtend tot rust gekomen bij de Yin Yoga. Fijne trainster, sluit aan op jouw niveau en zorgt er voor dat je de oefening juist uit kan voeren. Ik kom zeker terug!

Esmee

ERVARING DELEN

Klant ervaring

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 39 ervaringen)
Uitstekend95%
Zeer goed5%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%

 

Volg Today Training op Facebook!

Contact

Neem hieronder contact op en/of meld je aan voor een gratis eerste proefles voor de groeptraining of yoga!

Heb je al een proefles gehad klik dan op Mijn TodayTraining om je aan te melden als lid en een digitale strippenkaart te kopen!

Dirk Swarteveldplein 10 3053 KN Rotterdam
 0616786521info@todaytraining.nl

4.9
4,9 rating
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 39 ervaringen)
Uitstekend95%
Zeer goed5%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%

Pin It on Pinterest

Vind je Today Training leuk?

Deel het dan met je vrienden